Ugg: Sodobno, udobno in trajnostno

Blagovno znamko Ugg je leta 1978 v Kaliforniji ustanovil avstralski deskar, danes pa je ta s svojimi legendarnimi škornji Classic znana po vsem svetu. Dizajne blagovne znamke UGG® je najprej nosila hollywoodska elita, modni uredniki, nato pa preostali svet, saj so obutev, oblačila, modni dodatki ter oprema za dom oblikovani z brezkompromisnim odnosom do kakovosti in obrtništva.

Pri blagovni znamki UGG so se ciljno usmerili k bolj regenerativnemu svetu in materialom, ki so ključnega pomena, da lahko posamezniki s svojo izbiro zmanjšamo vpliv modne industrije na okolje. Nova kolekcija Plant Power je narejena iz predelanih rastlinskih materialov, medtem ko je preoblikovanje njihovih prepoznavnih izdelkov pripomoglo, da tehnologija Plant Power hodi z roko v roki s sodobnim dizajnom, udobjem in trajnostjo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Copate Ugg (iz kolekcije Plant Power)
119,90 €
Škornji za dež Ugg
179,90 €
Škornji Ugg
239,90 €
Gležnjarji Ugg
189,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Ugg
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno