MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Kultna znamka Ugg, ki navdušuje od New Yorka do Pekinga

V času popustov je pametno pokukati tudi h kultnim blagovnim znamkam, ki s svojo ponudbo nikoli ne razočarajo in vedno ostajajo v modi. Ena takšnih je tudi blagovna znamka Ugg. To je leta 1978 na kalifornijski obali ustanovil avstralski deskar. Dizajne znamke UGG® je najprej nosila hollywoodska elita, modni uredniki, nato pa so danes že kultni škornji Classic osvojili še preostali svet. Danes Ugg, obutev, oblačila, modne dodatke ter opremo za dom odlikujejo vrhunsko oblikovanje in brezkompromisen odnos do kakovosti in obrtništva. V pritličju Name na oddelku modnih dodatkov poiščite svoj najljubši par poletne obutve Ugg in se pridružite navdušencem znamke od New Yorka do Pekinga.

V času sezonskih popustov vam v veleblagovnici Nama, nudimo 20 % popust na kolekcijo pomlad-poletje, znamke Ugg.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Natikači Ugg
99,90 €
Superge Ugg
99,90 €
Sandali Ugg
119,90 €
Natikači Ugg
119,90 €
Sandali Ugg
69,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Ugg

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno