UGG in Nama ponovno nagrajujeta!

Ujemi par ene najbolj priljubljenih obutev ta hip! Nagradna igra bo potekala od 25. do 31. marca 2022, do 20. ure na Instagram profilu veleblagovnice Nama.

Udeležba v nagradni igri ni pogojena z nakupom v poslovalnici Nama. Udeleženec nagradne igre je vsaka polnoletna fizična oseba (ali njen zakoniti zastopnik), ki bo:

  1. Všečkala objavo in začela slediti IG profilu @nama in @ugg_slovenija
  2. Odgovorila na nagradno vprašanje: Kako bi ti nosila nov par Uggic?
  3. Možnosti si povečajte z deljenjem te objave na vašem storyju.

Zmagovalko/ca bomo izžrebali v četrtek, 31. marca 2022.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki sodelujejo pri organizaciji, pripravi in izvedbi nagradne igre, ter zaposleni v podjetju NAMA.


PRAVILNIK NAGRADNE IGRE   

UGG in NAMA IN, d.o.o., Tomšičeva ulica 1, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju NAMA), prirejata nagradno igro na področju republike Slovenije z znanim dobitkom.

Nagradna igra bo potekala od 25. marca do 31. marca 2022, do 20. ure. Udeležba v nagradni igri ni pogojena z nakupom v poslovalnicah Nama. Udeleženec nagradne igre je vsaka polnoletna fizična oseba (ali njen zakoniti zastopnik), ki bo:

  1. Všečkala objavo in začela slediti IG profilu @nama in @ugg_slovenija
  2. Odgovorila na nagradno vprašanje:
  3. Možnosti si povečajte z deljenjem te objave na vašem storyju.

Zmagovalko bomo izžrebali v četrtek, 31. marca 2022.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki sodelujejo pri organizaciji, pripravi in izvedbi nagradne igre, ter zaposleni v podjetju NAMA.

Pravila nagradne igre so na voljo na upravi družbe ter na internetni strani www.nama.si in so obvezujoča za organizatorja nagradne igre ter za vse udeležence, ki se odločijo sodelovati ter tako priznavajo ta pravila in se jih obvezujejo tudi upoštevati.

Vsi osebni podatki bodo uporabljeni samo za namen obveščanja o izidu nagradne igre in identifikacije nagrajenca.

Izmed vseh sodelujočih bomo izžrebali eno nagrajenca/ko, ki bo za nagrado prejel/a obutev znamke UGG po lastni izbiri iz ponudbe v Nami.

Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino niti za drugo vrsto ali tip nagrade.

NAMA si pridružuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili in ali ni izpolnjeval pogojev. V tem primeru organizator izžreba novega nagrajenca.

Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan predložiti davčno številko. Organizator nagradne igre NAMA je odgovoren za plačilo dohodnine in morebitnih drugih davčnih obveznosti, ki izhajajo iz tega naslova.

Žrebanje bo potekalo 31. marca 2022. Žrebanje bo interno. Rezultat žrebanja je dokončen. Pritožbe niso možne.

Rezultat žrebanja bo objavljen na uradnem IG profilu @nama.si, pod nagradno objavo, 31. marca 2022. Nagrajenec bo obveščen o nagradi na svojem IG profilu.

Nagrajenec je dolžan prevzeti nagrado najkasneje do v 3 tednih od žrebanja.

NAMA lahko v vsakem trenutku spremeni zasnovo nagradne igre, če to zahtevajo vzroki tehnične, komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. NAMA bo vsako spremembo ali zaključek nagradne igre ustrezno objavila tako, da bodo udeleženci s tem seznanjeni.

Za tolmačenje posameznih členov tega PRAVILNIKA so pristojni izključno predstavniki podjetja NAMA, ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila imenuje in pooblasti odvetnika.

Aktualno