MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Udobno in ženstveno z znamko Danza Dimensione

Danza Dimensione je leta 1983 zaživela kot rezultat ljubezni do plesa balerine Nadie Necchi ter izkušenj njenega partnerja, stilista Enrica Baronija. Navdih za ustvarjalnost sta našla v življenjskih ritmih in barviti kreativnosti newyorških ulic 80. let. Skozi čas je Danza Dimensione postala simbol unikatnega stila, ki je sicer še vedno v osnovi zvest baletu, vendar se znova in znova srečuje z aktualnimi trendi ulične mode. Športno elegantni slog Danza Dimensione se prepleta s pridihom trenutnih modnih trendov in je primeren za popolnoma vsako priložnost: tako za kavico s prijatelji v središču mesta in sproščene trenutke na domačem kavču kot za različne športne aktivnosti. Najnovejšo kolekcijo oblačil Danza Dimensione najdete tudi na oddelku ženske mode v 1. nadstropju Name.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica kratek rokav Danza Dimensione
42,00 €
Legice Danza Dimensione
47,00 €
Športne hlače Danza Dimensione
70,00 €
Obleka Danza Dimensione
81,00 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Danza Dimensione

Aktualno