Udobna in modna oblačila za prosti čas

Trenirkam, majicam, topom in kratkim hlačam, ki jih pri blagovnih znamkah Etam, Tommy Hilfiger, Calvin Klein in Benetton najdete na oddelku perila, v tujini pravijo homewear, kar v prevodu pomeni oblačila za doma, pri nas pa jih imenujemo oblačila za prosti čas.

Gre za večnamenska oblačila, ki jih zaradi njihovega preprostega kroja in udobnega materiala lahko nosite kot športnorekreativna oblačila, kot pižamo, oblačila za doma in ne nazadnje v kombinaciji z izbranimi kosi tudi kot del vsakodnevne kombinacije.

To pomlad so oblačila za prosti čas ob črni, beli in temno modri barvi obarvana še v pastelne odtenke zelene in rožnate. Ali jih boste nosili skupaj s copatami, supergami ali poletnimi natikači, je povsem vaša izbira. Pomembno je, da se v njih počutite dobro, kar je konec koncev ključna naloga oblačil za prosti čas.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Hlače za prosti čas Calvin Klein
54,90 €
Majica za prosti čas Calvin Klein
49,90 €
Majica za prosti čas Tommy Hilfiger
39,90 €
Hlače za prosti čas Etam
27,99 €
Majica za prosti čas Etam
29,99 €
Majica za prosti čas Benetton
35,95 €
Hlače za prosti čas Benetton
29,95 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Etam

Aktualno