Udobje vrhunskega spodnjega perila

Spodnje perilo je, vsaj zame, pozimi še bolj ključen kos kot poleti. Pomembno je, da je toplo, udobno, prijetno na dotik in ne pretesno. Zaradi tega imam raje klasične, slip spodnjice.

A modne zapovedi so nekolikanj drugačne. Še naprej prevladujejo, vsaj pri mlajših moških in fantih, oprijete bokserice, pa tudi ohlapnejše, ki so bolj priljubljene za spanje. A pozor, moški so se, tako nakazujejo tudi trendi v tujini, vnovič ogreli za nošenje pižam, tudi črtastih in s karo vzorci.

Pri materialu spodnjega perila prevladuje bombaž, tudi pri kakovostni in hkrati zelo cenovno ugodni znamki Galeb, ki po mojih izkušnjah ne zaostaja za kakovostjo znamk kot so Schiesser, Jockey, Emporio Armani.

Ob pižamah pa so novodobni moški bolj, kot v nedavni preteklosti spet ‘zapopadli’ jutranje halje oz. kopalne plašče (denimo Tommy Hilfiger).

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Spodnje hlače boxarice Emporio Armani
35,90 €
Spodnje hlače boxarice Jockey
24,95 €
Spodnje hlače boxarice Schiesser
19,95 €
Spodnja majica kratek rokav Galeb
9,70 €
Spodnja majica dolg rokav Galeb
15,90 €
Spodnje hlače boxarice Tommy Hilfiger
27,90 €
Spodnje hlače slip Lisca
18,90 €
Spodnje hlače Galeb
17,90 €
Pižama dolg rokav Jockey
79,95 €
Jutranja halja Tommy Hilfiger
99,90 €
Pižama dolg rokav Galeb
70,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Schiesser

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno