MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Udobje prijetnega perila in toplih pižam

Jesen in zima sta letna časa, ko smo še posebej pozorni na izbor spodnjega perila in pižam. Večina nas ve, da niso kar vsake spodnje hlače dovolj dobre in kar vsaka pižama dovolj udobna.

Odrasel moški ve, da spodnjice ne smejo tiščati in da ima udobje prednost pred videzom. Enako velja za pižame. Kar zadeva modnih trendov pri teh kosih oblačil revolucije ni. Seveda se izboljšujejo materiali, medtem ko modra in bela barva pri perilu še vedno zelo prednjačita. In tudi meni sta ti dve barvi za perilo daleč najbolj všeč, tu in tam izberem tudi kaj v sivi barvi. Nekateri prisegajo na črno perilo, modni navdušenci pa bodo letošnjo sezono izbirali tudi rdeče perilo in tisto v olivno zelenih tonih.

Pri spodnjem perilu še naprej prednjačijo bokserice, manj je t. i. slip spodnjic, pižame so enobarvne ali progaste, po večini kar v modrih odtenkih. Malo več je takšnih z gumbi, kot so jih nosili že naši očetje in dedki.

Na prvem mestu je vselej udobje in perilo znamk, iz mojih izkušenj, kot so Impetus, Emporio Armani, Schiesser, pa tudi Skiny in Galeb, bodo zadovoljilo najbolj zahtevne uporabnike.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Spodnje hlače boxarice Impetus
19,50 €
Set perila Emporio Armani
88,90 €
Spodnje hlače boxarice Huber
27,95 €
Spodnja maja kratek rokav Emporio Armani
66,90 €
Spodnje hlače boxarice Skiny
37,99 €
Pižama dolg rokav Schiesser
89,95 €
Pižama dolg rokav Schiesser
99,95 €
Pižama dolg rokav Tommy Hilfiger
89,90 €
Pižama dolg rokav Lisca
57,90 €
Spodnje hlače boxarice Benetton
15,95 €
Pižama dolg rokav Galeb
54,90 €
Spodnje hlače slip Schiesser
14,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Impetus

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno