Udobje oblačil za prosti čas in uživanje doma

Moški v primerjavi z ženskami veliko raje nosijo oblačila, v katerih se počutijo udobno. Še vedno. Niso naklonjeni k temu, da jih kaj tišči, da je kakšno oblačilo pretirano ozko. Niso pripravljeni ‘trpeti’ za boljši videz.

Da je temu tako, opažam tudi pri sebi. Seveda je povezano tudi z leti. Rad imam modo, spremljam jo že dolgo časa, nenazadnje imam tudi modno znamko. A vseeno, zadnje čase sem rad oblečen – udobno. A to še ne pomeni, da mi je vseeno, kako izgledam, sploh ne, a čedalje bolj se nagibam k t. i. smart casual oblačilom, mednje pa sodijo tudi t. i. lounge wear kosi. Oblačila za prosti čas in za nošnjo doma.

Torej, priporočam, da si moški za tak slog oblačenja omislijo ohlapne hoodyje (puloverji s kapuco), športne puloverje, trenirkaste hlače, majice z dolgimi rokavi, polo majice (s kratkimi ali dolgimi rokavi), za poležavanje doma so primerne tudi jutranje halje, pa pižame, ki spominjajo na tanjše trenirke. Vsi ti kosi nam bodo olajšali brezskrbno preživljanje prostega časa in uživanje v oblačilih tudi doma.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Jopica G-Star
99,95 €
Pulover G-Star
139,95 €
Majica dolg rokav S.Oliver
39,99 €
Majica dolg rokav G-Star
79,95 €
Športni pulover Tommy Hilfiger
69,90 €
Športne hlače Colmar
89,99 €
Jutranja halja Calvin Klein
129,90 €
Pižama dolg rokav Calvin Klein
74,90 €
Spodnja maja kratek rokav Fila
14,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno