Udarne dišave za čutne moške

Pomlad ja čas, ko slečemo težka oblačila in zato lahko vonji, ki si jih ‘nadanemo’ na telo, prej pridejo do izraza. Čeravno so v zadnjih letih v ospredju bolj sveže vonjave za moške, pa sam prisegam na udarne vonje, z orientalskim pridihom in daljšo obstojnostjo.

Tudi zato je med izbranimi dišavami več parfumskih vod in nekaj vonjav, ki so zaradi sestavin zelo udarne, močne, a čutne, nekatere pa tudi sveže. In ne gre pozabiti, da so nekatere dišave starejšega datuma še vedno zelo aktualne, nekatere skorajda večne.

SPLETNI NAKUP

Eros, Versace

Parfumska voda. Svež, lesen in rahlo orientalski vonj, ki vsebuje olje mete v kombinaciji z zelenim jabolkom in limono iz Italije. Toplino vonju daje tonka s cvetovi jantarja in pelargonije, osnovne note pa so madagaskarska vanilija, vetiver, hrastov mah in cedra.

Eternity, Calvin Klein

Parfumska voda. Z lesnimi notami je ta vonj primeren za aktivnega moškega. Brezčasna osnova iz usnja in vetivera se ujema s čutnimi notami tople geranije in začinjene ciprese, zgornja nota iz svežega žajblja in sadnega jabolka pa daje dišavi prav poseben učinek.

Bottled Infinite, Hugo Boss

Parfumska voda. Ta poživljajoča in čutna moška vonjava združuje svežino citrusov z intenzivnostjo aromatičnih in lesnih not. Dišava za sodobnega (poslovnega) moškega.

Eau Fraiche, Versace

Toaletna voda. Sredozemska, morska dišava z notami lesa. Zgornje note so limona, bergamotka, palisander in vrtnica. Jedro vonja vsebuje cedro, pehtran, žajbelj in poper. V tej toaletni vodi obstajajo še sledi jantarja, mošusa, žafrana in lesnih not.

Hero, Burberry

Parfumska voda. Izžareva toplo, umirjeno, a močno energijo. Vonjava vsebuje toplino olj cedrovine. Živahna zgornja nota borovih iglic se prepleta z notami benzoina in kadila. Za čutne moške!

Black Pepper, Atelier Rebul

Parfumska voda. Ta dišava moško kožo ovije z eksotičnim in gorečim vonjem črnega popra. Zgornje note so grenivka, bergamotka, elemija, srednje note črni in roza poper, med sestavinami te vonjave pa so še cedra, vetiver in hrast.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Parfumska voda Eros, Versace
105,00 €
Parfumska voda Eternity, Calvin Klein
72,58 €
Parfumska voda Bottled Infinite, Hugo Boss
113,36 €
Parfumska voda Man Eau Fraiche, Versace
67,00 €
Parfumska voda Hero, Burberry
133,23 €
Parfumska voda Black Pepper, Atelier Rebul
36,00 €


Naslovna fotografija: Burberry

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno