Twinset: Formalna neformalna ženstvenost

Twinset U&B Travel znova daje priložnost ženskam in njihovi svobodni interpretaciji, da izrazijo svoj edinstveni ženstveni stil. Zimska kolekcija izžareva esenco in bistvo vsake ženske, eleganco in čustvenost. Gre za mešanico formalno-neformalnega sloga, ki enostavno in na lahkoten način združuje fino krojenje, značilno za priložnostna oblačila, zapeljivo ženstvenost in brezčasnost moškega sloga v njihovi garderobi ter tradicijo in sodobnost. Muzi, ki sta služili za modni navdih pri oblikovanju kolekcije, sta svetovno znani ikoni stila. Lou Doillon je navdihnila elegantno razpoloženje v pariškem slogu, Kate Moss pa je bila izbrana zaradi kameleonskega in zapeljivega vzdušja ter drznejšega pogleda pri sestavljanju oblačilnih kombinacij.

Oblačila blagovne znamke Twinset U&B Travel najdete na oddelku ženske mode v 1. nadstropju Name, perilo Twinset pa na oddelku perila na 3. nadstropju.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Pulover Twinset U&B Travel
140,00 €
Dolge hlače Twinset U&B Travel
125,00 €
Dolga jopa Twinset U&B Travel
182,00 €
Nedrček Twinset
64,00 €
Jutranja halja Twinset
198,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Twinset U&B Travel
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno