Trpežna, funkcionalna in modna oblačila

Didriksons je švedska modna znamka oblačil za moške in ženske. Obstaja že več kot 100 let in je sinonim za funkcionalna, trpežna in modna oblačila, narejena iz naprednih materialov, v katerih naša koža diha in so primena za vse vremenske razmere.

Njihove tanke in lahke uniseks parke v črni, gozdno zeleni ali temno modri barvi so aktualne tudi spomladi in poleti, saj zadržujejo dež in zaradi naprednih tehnoloških materialov pustijo koži dihati. Didriksons oblačila so kombinacija mode in udobja, v teh oblačilih posameznik izgleda tudi zelo trendovsko, zelo ‘in’.

Letošnjo pomlad in poletje so priljubljene njihove kape s ščitom v trajnostnih materialih, ki niso prevroča in dobro ščitijo pred soncem. Njihova barva poletja za kape s ščitom je bela.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna Didriksons
220,00 €
Jakna Didriksons
200,00 €
Jakna Didriksons
230,00 €
Kratke hlače Didriksons
90,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Didriksons

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno