Triumph: Samozavest in udobje v življenju vsake ženske

Triumph je ena izmed najbolj prepoznavnih blagovnih znamk perila na svetu. Njena dolga in bogata zgodovina sega več kot 130 let nazaj, ko sta leta 1886 v Heubachu, majhnem mestu v Nemčiji, ustanovitelja Michael Braun in Johann Gottfried Spiesshofer začela proizvodnjo steznikov v majhni delavnici z le šestimi zaposlenimi ter hitro prepoznala potrebo po širjenju in inovacijah. Z leti je Triumph nenehno vlagal v razvoj novih materialov in tehnologij, kar je pripomoglo k razvoju bolj udobnega in funkcionalnega perila. Leta 1959 je Triumph predstavil prvi modrček brez kosti, kar je bil velik korak naprej v industriji perila, saj je ponujal večje udobje in svobodo gibanja. Njegova zavezanost kakovosti, inovacijam in estetiki je blagovno znamko postavila prav v vrh industrije perila. Triumph se ponaša z raznoliko ponudbo perila, ki ustreza različnim potrebam in okusom. Blagovna znamka ponuja široko paleto stilov, od vsakodnevnega perila in perila za oblikovanje postave do bolj luksuznih kosov za posebne priložnosti. Vse njihove kolekcije perila, kopalk in spalnega programa so zasnovane tako, da združujejo funkcionalnost in estetiko, kar omogoča ženskam, da se počutijo samozavestne in privlačne.

To poletje Triumph predstavlja svoj težko pričakovani modrček Lift Smart – najnovejši model v svoji liniji Smart. Visokotehnološko in izjemno udobno spodnje perilo je zasnovano za podporo in intuitivno prilagajanje vsem oblikam teles. Zvest svojemu imenu Lift Smart se modrček ne prilagaja le posameznim telesnim oblikam in velikostim; zasnovan je tako, da zagotavlja tudi naraven učinek dviga prsi in ustvarja silhueto, ki je laskava in elegantna. Izdelan je iz revolucionarne enodelne brezšivne čipke, ki posnema ženske obline. Modrček Lift Smart pogumno označuje prvenec Triumphove prve resnično dekorativne serije v svoji liniji Smart in kot tak postavlja nov standard udobja in prileganja po meri.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nedrček Triumph
60,00 €
Nedrček Triumph
55,00 €
Pižama kratek rokav Triumph
50,00 €
Spalna srajca brez rokavov Triumph
45,00 €
Enodelne kopalke Triumph
95,00 €
Pareo za plažo Triumph
45,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Triumph
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno