Športna obutev za modne sladokusce, zdaj -50 % ugodneje

Mesec januar s sezonskimi popusti poskrbi za mnoga presenečenja, saj lahko prvi mesec leta še vedno aktualne kolekcije jesen in zima, nakupujete tudi do – 50% ugodneje.

Visoko-kakovostno nizozemsko modno znamko športnih copat Mercer Amsterdam, lahko nakupujete po polovični ceni.

Luksuzna znamka se osredinja na izdelovanje športnih copat in modnih dodatkov za moške in ženske. Zanimivo ime je znamka dobila po ulici Mercer Street v New Yorku, kjer je oblikovalec Pim Dresen kupil prve superge, ko je bil star komaj 10 let.

Modna obutev nastaja v družinskih tovarnah na Portugalskem in v Italiji. Tudi filozofija znamke Mercer Amsterdam temelji na trajnostni izdelavi. V središču snovanja oblikovalcev so poleg trajnosti tudi posebne silhuete športnih copat.

Posebnost znamke je sodelovanje z NASO, pa tudi s podjetjem Piñatex, s katerim so izdelali trajnostne veganske superge, narejene iz ananasovega usnja. Mercer Amsterdam sodeluje še z zvezdniki in športniki kot so Bela in Gigi Hadid, Lewis Hamilton, Lady Gaga, Chris Brown in Steve Aoki.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Superge Mercer Amsterdam
189,00 €
Superge Mercer Amsterdam
189,00 €
Superge Mercer Amsterdam
239,00 €
Superge Mercer Amsterdam
249,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Mercer Amsterdam

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno