MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Trendovska obutev je športno-modna in udobna

Moški bodo novih smernic v obutvi za pomlad in poletje veseli. Namreč, čedalje bolj oblikovalci v ospredje postavljajo športno-modno obutev, kombinacijo športnih copat in čevljev ter športnih copat, ki so primerni za hojo po mestu in tudi za raznovrstne modne kombinacije z oblačili. Trendovska obutev je tudi udobna, iz lažjih materialov, denimo semiša, tanjšega usnja, predvsem pa ta obutev bolj ‘diha’.

Pri obutvi za pomlad in poletje so v ospredju naravna barve, tudi pasteli. Veliko je modre barve, pa oranžne in opečnate, gozdno zelene, nekaj je rumene, pa seveda tudi bele. Vsak moški, ki želi biti moden, skoraj mora imeti bele športne copate (na primer znamke Exton). Letos bo zelo v ospredju tudi semiš obutev, čevlji, ki spominjajo na športne copate, z več barvnimi odtenki, predvsem pa super udobni in primerni za različne modne kombinacije.

Poslovni moški bodo lahko izbirali med zelo prefinjenimi usnjenimi čevlji brez vezalk (Exton) ali trendovskimi semiš mokasini (Digel). Poleti pa bodo tudi letos za moške zelo ‘in’ usnjeni sandali s prekrižanimi paščki in natikači v slogu birkenstock.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Čevlji Exton
137,50 €
Superge Karl Lagerfeld
229,95 €
Superge Exton
129,50 €
Superge Exton
137,50 €
Superge Exton
143,50 €
Čevlji Exton
137,50 €
Superge Mercer Amsterdam
94,50 €
Superge Mercer Amsterdam
94,50 €
Čevlji Exton
139,50 €
Mokasini Exton
90,50 €
Čevlji Exton
129,50 €
Čevlji Exton
137,50 €
Mokasini Digel
156,50 €
Natikači Pepe Jeans
59,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno