MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Trendovska oblačila za šport in prosti čas

Morje. Sonce. Prosti čas. Šport. To so sinonimi za priznano športno znamko North Sails, ki je v ZDA nastala že leta 1957. Podjetje se ukvarja predvsem z načrtovanjem, projektiranjem in izdelovanjem jadr za dirkalne in križarske jadrnice. Med dejavnostmi podjetja je tudi snovanje in izdelovanje jadr za jadranje na deski in visokokakovostnih, obstojnih in nepremočljivih oblačil za jadranje.

Pa ne samo to. North Sails je tudi znamka oblačil za šport in prosti čas. Prisotna je na 29 mednarodnih trgih, tudi v Sloveniji. Gre za kakovostna in cenovno ugodna športna oblačila. North Sails ne zanemarja modnih trendov, zato imajo letos v ponudbi tudi več kosov oblačil v aktualni rdeči barvi.

Moja izkušnja z oblačili te znamke je, da so nadvse udobna, lahkotna, trpežna. In to so značilnosti, ki jih pri oblačilih za prosti čas in šport najbolj cenimo.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Jakna North Sails.
239,90 €
Hlače North Sails.
109,90 €
Jopica North Sails.
99,90 €
Pulover North Sails.
95 €
Športni pulover North Sails.
89,90 €
Majica North Sails.
65 €
Superge North Sails.
145 €
Superge North Sails.
89,90 €

Aktualno