Trendovska moška pokrivala za vroče dni

Vsako pomlad in poletje naredim napako. Ko se nastavljam prvemu spomladanskemu soncu in pozneje poletni vročini, vedno pozabim na kape, pa jih imam kar nekaj. Zelo rad jih kupujem, ker marsikdaj dopolnijo izbrane outfite. Ko pride do močnejšega sonca spomladi in zlasti poleti pa so tudi zelo koristne. S trendovskimi kapami torej ubijemo dve muhi na en mah.

Letos so v modnem svetu v ospredju kape iz (temnejšega) džinsa, med barvami kap in drugih pokrival (platnenih klobukov, denimo), pa izstopa bela. Kape iz bombaža s krajcem (pogovorno šiltom) res dobro preprečujejo, da vroče sonce ne opeče obraza, pri zaščiti pred soncem pa so primerni tudi slamniki, ki imajo ponavadi večje krajce.

In slamniki so večno moderni, pa ne samo tisti v naravni barvi, temveč tudi barvani – letos v črno, modro, rdečo, zeleno, rjavo, oranžno, rumeno in belo barvo.

Za letošnjo pomlad in poletje priporočam črno kapo, pa kapo z večjim šiltom v zlatorjavi barvi in, seveda, kape in pokrivala v beli barvi.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kapa G-Star
45,00 €
Kapa Colmar
39,99 €
Kapa Esprit Casual
25,99 €
Kapa Colmar
39,99 €
Kapa Salsa
19,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimeda

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno