Trendna in cenovno dostopna blagovna znamka Yamamay praznuje 20 let

Blagovna znamka Yamamay praznuje 20. rojstni dan. Vse od prve kolekcije, ki je nastala daljnega septembra 2001, pa vse do danes se blagovna znamka nikoli ni bala izraziti svoje osebnosti in navdušenja nad ženskim telesom. 20 let strasti, ustvarjalnosti, inovativnosti, eksperimentiranja ter ljubezni do mode in njene oblike komuniciranja – to je pravzaprav bistvo blagovne znamke Yamamay.

S kolekcijo za kolekcijo je Yamamayu uspelo spisati svojo modno kodo. Spodnje perilo in oblačila za na plažo nas vsakič znova pritegnejo s svojo nepričakovano in vedno drugačno pripovedjo. Blagovna znamka je tako postala simbol čutnosti, lepote, elegance in zavedanja sodobne ženske. Pravzaprav so bile protagonistke zgodbe vedno ženske same, sodobne, svetovljanske princese, neodvisne ženske, ki so cenjene in spoštovane.

Yamamay pa je tudi v koraku s časom in potrebe potrošnikov v novem desetletju nadgrajuje tudi z mislijo na trajnost. Ta je postala stalna zaveznica podjetja Yamamay, ki je pred nekaj leti uvedlo tako imenovani  360-stopinjski trajnostni načrt, ki v okviru #yamamayforthefuture obsega različna področja trajnostnega delovanja.

Italijanska oziroma svetovljanska blagovna znamka Yamamay je na voljo v Nami in spletni trgovini nama.si.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Yamamay

Modrček Yamamay.
29,95 €
Spodnje hlačke Yamamay.
14,95 €
Pižama Yamamay.
49,95 €
Modrček Yamamay.
19,95 €
Hlačke Yamamay.
6,95 €

Aktualno