Trendi v svetu spodnjega perila

Začnite novo modno sezono samozavestno in najprej osvežite svoj predal za spodnje perilo. Da vam olajšamo izbor, smo za vas pripravili kratek pregled trendov v svetu spodnjega perila, ki bodo zaznamovali toplejši del leta 2022.

SPLETNI NAKUP

UDOBNO IN SEKSI

Udobje, na katero smo se navadili v preteklih dveh letih, je s svojimi modrčki v obliki topa in spodnjimi hlačkami iz naravnih tkanin, zlasti organskega bombaža, še vedno zelo aktualna modna tema. Ob tem ne spreglejte, da udobje in seksi vzdušje nista na nasprotnih koncih spektra. Še več, zelo lepo hodita z roko v roki. Prav zato to pomlad blagovne znamke ponujajo izjemno lepe različice modrčkov v slogu bralette, brez žične podpore izdelane iz zapeljive čipke.

SPLETNI NAKUP

Nedrček Lisca
34,90 €
Nedrček Etam
29,99 €
Nedrček Benetton
12,95 €
Spodnje hlače Sloggi
24,99 €

SPLETNI NAKUP

PRENOVLJENA KLASIKA

Če prisegate na večno eleganco, vam bo gotovo všeč trend, ki se poigrava z retro vzdušjem. Prenovljena klasika izpostavlja modrčke s klasično žično podporo ali penasto oblikovanimi košaricami, vendar s poudarkom na zanimivih retro detajlih, drzni barvni kombinaciji ali zanimivem retro vzorcu.  Tudi oblike spodnjih hlačk odstopajo od običajne oblike bikinija, brazilk ali tangic z nizkim pasom. V ospredju so znova modeli z visokim izrezom iz 80. let ali pa silhueta hlačk z visokim pasom iz obdobja 50. let prejšnjega stoletja.

SPLETNI NAKUP

Spodnje hlače Yamamay
35,95 €
Nedrček Yamamay
39,95 €
Nedrček Lisca
34,90 €
Body Etam
45,00 €
Spodnje hlače Lisca Selection
25,90 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

SPLETNI NAKUP

ŽIVAHNE BARVE

Pisano in barvito perilo je pravi odgovor za vse, ki želite eksperimentirati s svojo garderobo, tudi ko govorimo o spodnjem perilu. Oblačilne kombinacije z barvnim perilom so, kljub temu da kroji ostajajo športno udobni ali klasično elegantni, drznejše in mladostno sveže. Pomislite na vijoličaste, lila, živahno rožnate, modre, zelene in rumene odtenke. Prav posebno mesto si zasluži tudi trend, ki vzorce cvetja na perilo prenaša v zabrisani akvarelni tehniki.

SPLETNI NAKUP

Nedrček Twin Set
70,00 €
Nedrček Palmers
59,99 €
Nedrček Triumph
42,95 €
Spodnje hlače Calvin Klein
27,90 €

_

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Naslovna fotografija: Yamamay

Aktualno