MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Trendi iz modnih prestolnic: Zelena

Pravkar končani modni tedni so znova postregli z navdihujočim uličnim slogom, ki med drugim napoveduje, da sta prav gozdna in travnato zelena barva tista odtenka, ki ju ne gre spregledati. Zelene kombinacije od glave do peta razgibajo tvid, karo ali bukle vzorec v zeleni barvi, medtem ko črna in bela ostajata med najbolj uporabnimi barvami, če ne želimo v zeleno obarvati celotnega stajlinga. Pomislite na zelen pulover in črno usnjeno krilo ali na zelene hlače, ki jih nosite v družbi črnega suknjiča in bele srajce. Verjamemo, da bo nova zelena modna zgodba navdušila tudi vas, zato smo ključne zelene modne kose že poiskali, vi pa jih združite v najbolj modno barvno kombinacijo sezone.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Pulover Kocca.
120 €
Bunda Deha.
330 €
Puli Benetton.
49,95 €
Srajca s.Oliver.
49,99 €

Aktualno