Trend za vse čase: jeans!

Vse se je začelo leta 1871, ko je Jacob W. Davis ustvaril hlače iz denima, sprva namenjene rudarjem. Davis and Levi Strauss pa sta jih dve leti pozneje patentirala kot blue jeans, ta termin pa je na začetku zajemal tudi plašče in jakne, ne samo kavbojke.

Jeans hlače sta v 50. letih prejšnjega stoletja najbolj popularizirala znamenita igralca James Dean in Marlon Brando. Zdaj kavbojke nosimo vsi in so modni trend za vse čase. Sam si sploh ne predstavljam, da ne bi imel vsaj treh ali štirih parov jeans hlač.

Letos so denimo modne kavbojke v svetlejši modri barvi, tudi cargo oziroma z več večjimi žepi (G-Star), še vedno so ‘in’ tudi kavbojke s kakšno ‘raztrganino’, temne jeans hlače pa so vedno primerne tudi za (poslovne) moške za t. i. smart casual izglede.

In ker bo letos spomladi in poleti ena od modnih barv tudi bela, bodo na moških zaželjene tudi bele jeans hlače.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jeans hlače Salsa
99,95 €
Jeans hlače G-Star
179,95 €
Jeans hlače G-Star
199,95 €
Jeans hlače Salsa
89,95 €
Jeans hlače S.Oliver
69,99 €
Jeans hlače S.Oliver
69,99 €
Jeans hlače S.Oliver
59,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno