Trend, ki ga bomo videvali še dolgo

Poudarjeni rokavi, ki so svoj modni pohod z obujanjem modne zgodbe osemdesetih let začeli že leta 2018, so nedvomno trend, ki se ga tako ljubiteljice mode kot modni oblikovalci še zdaleč niso naveličali. Še več, obeta se nam, da bomo poudarjene rokave videvali tudi prihajajočo pomlad. Da trend ostaja z nami, se zavedajo tudi pri luksuzni angleški blagovni znamki Ted Baker (v Sloveniji je ekskluzivno na voljo v Nami), ki v svojo zimsko praznično kolekcijo vključuje najlepše primere poudarjenih rokavov. Ti so dobrodošla popestritev pletenih puloverjev in jop, elegantnih in romantičnih oblek, razigranih topov in ne nazadnje toplih bund. Če se na tem mestu sprašujete, kako nositi oblačila s poudarjenimi rokavi, vas bo razveselil odgovor, da se ti podajo k čisto vsem spodnjim delom. Pri znamki Ted Baker so jih stilisti združili s širokimi hlačami z gubami, mini krili, usnjenimi hlačami do gležnjev, daljšimi krili modne A-oblike in hlačami cigaretnega kroja. Oglejte si kolekcijo Ted Baker in poudarjeni rokavi bodo postali tudi vaš najljubši trend.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Ted Baker

Pulover Ted Baker
Jopica Ted Baker
Pulover Ted Baker
Obleka Ted Baker
Pulover Ted Baker
Pulover Ted Baker
Bunda Ted Baker
Obleka Ted Baker
Pulover Ted Baker
Obleka Ted Baker

Aktualno