Trawenmoor organic skincare, premium organska kakovost

Trawenmoor organic skincare je izjemen in edinstven koncept nege obraza in telesa, ki ga je navdihnila močvirska pokrajina z delovanjem svojega lastnega ekosistema, kjer se najrazličnejše rastline medsebojno dopolnjujejo in ohranjajo sistem v popolnem ravnovesju. In prav tako se prepletajo visoko učinkovite komponente v izdelkih Trawenmoor.

Naravno delovanje na najvišjem nivoju

Vsi izdelki organske kozmetike Trawenmoor temeljijo na delovanju dveh inovativnih visoko učinkovinskih mehanizmov: Humic Power & Slow Aging. Humic Power zmanjša oksidativni stres in pomirja. Slow Aging ohranja celično aktivnost, poveča raven vlage in pospešuje regeneracijo. Podarimo koži mladosten sijaj in svežino na naraven način.

Naša obljuba – najčistejše sestavine

Sestavine oz. surovine za naše izdelke črpamo lokalno iz Haselberger Moor, certificiranega zdravilnega močvirja v kraju Bad Traunstein v Avstriji. V našem Dr. Spiller laboratoriju surovine oplemenitimo v visoko učinkovinsko esenco. Uporabljena šota je še posebej bogata z dragocenimi huminskimi kislinami, ki so poznane po svojem antioksidativnem in protivnetnem delovanju.

Organsko

Uporaba naravnih surovin in virov kot tudi odgovorno ravnanje z naravo so predpogoj za pečat Cosmos organic. Vsaj 98% sestavin v posameznem izdelku Trawenmoor je naravnega izvora.

Vegansko

Vsi Trawenmoor izdelki so certificirani veganski izdelki po BDIH-standardu. Ne vsebujejo nobenih živalskih sestavin, niso testirani na živalih in ne vsebujejo nobenih sestavin, kjer bi lahko pri pripravi prišlo do genske tehnologije.

Podnebno nevtralno

Vse CO2 emisije, ki so neizogibno nastale pri proizvodnji izdelkov, se obračunajo in se preko priznanega climate protection project poračunajo.

Humic Power & Slow Aging

  • Trawenmoor esenca – vsebovane huminske kisline zmanjšajo oksidativni stres in
    delujejo protivnetno.
  • Trio močvirskih rastlin – je kombinacija šotnega maha, praproti in grmičastega lišaja, ki izjemno hitro poveča raven vlage v koži in zagotavlja dolgotrajno vlaženje.
  • Mahov izvleček – večkratno nagrajena inovativna visoko kvalitetna učinkovina izboljša prilagodljivost celic na klimatske, podnebne ali urbane spremembe in poveča njihovo odpornost ter spodbuja in optimizira delovanje celične aktivnosti.
  • Brezova odpadljivka – pospešuje delitev celic in s tem poveča sposobnost regeneracije kožnih celic.

Na voljo je 22 izdelkov za optimalno, harmonično nego

Trawenmoor Organic Skincare ima v programu 22 izdelkov za popolno in harmonično nego kože. Optimalno izbrane, medsebojne kombinacije izdelkov pokrivajo in zadovoljijo najrazličnejše potrebe in trenutna stanja vaše kože. Trawenmoor Organic Skincare je kozmetika, ki združuje in podpira trajnostni razvoj, učinkovitost in aktualni duh časa.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Gel za obraz Trawenmoor
30,50 €
Krema za nego obraza Trawenmoor
68,50 €
Serum za obraz Trawenmoor
62,00 €
Čistilni tonik Trawenmoor
30,50 €
Krema za nego oči Trawenmoor
49,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Trawenmoor Organic Skincare
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno