MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Trawenmoor Organic Skincare: Premium organska kozmetika

Trawenmoor Organic Skincare je izjemen in edinstven koncept nege obraza in telesa, ki ga je navdihnila močvirska pokrajina z delovanjem svojega lastnega ekosistema, kjer se najrazličnejše rastline medsebojno dopolnjujejo in ohranjajo sistem v popolnem ravnovesju. Pav tako se prepletajo tudi aktivne sestavine v izdelkih Trawenmoor.

Kombinacija sestavin Humic Power zmanjša oksidativni stres in pomirja, medtem ko kombinacija sestavin Slow Aging ohranja celično aktivnost, poveča nivo vlage in pospešuje regeneracijo.

Trawenmoor Organic Skincare ima v svojem programu 20 izdelkov za popolno harmonično nego kože. Optimalno izbrane medsebojne kombinacije izdelkov pokrivajo in zadovoljijo najrazličnejše potrebe in trenutna stanja kože. Trawenmoor Organic Skincare je kozmetika, ki združuje in podpira trajnostni razvoj, učinkovitost in aktualni duh časa.

Zato velja: Podarimo koži mladosten sijaj in svežino na naraven način.

SPLETNI NAKUP

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Ampula za obraz Trawenmoor
40,50 €
Gel za obraz Trawenmoor
30,50 €
Deodorant Trawenmoor
25,00 €
Krema za roke Trawenmoor
25,00 €
Serum za obraz Trawenmoor
59,90 €


Naslovna fotografija: Trawenmoor
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno