Trawenmoor Organic Skincare Inside & Outside Moisture Set

Visoko učinkovinska organska kozmetika za lepo, negovano in zdravo kožo. Trawenmoor izdelki za nego obraza v promocijskem Inside & Outside Moisture setu celostno intenzivno vlažijo tako obraz kot telo.

Trawenmoor Humic Serum je nepogrešljiv izdelek v vsakodnevni negi obraza.

Multifunkcionalen in visoko koncentriran serum za obraz učinkovito ščiti kožo pred zunanjimi negativnimi dejavniki in pred predčasnim staranjem kože. Serum intenzivno navlaži, poživi in učvrsti kožo. Visoko aktivne učinkovine podarijo kožnim celicam več elastičnosti in napetosti, mimične gubice in nepravilnosti se tako opazno zgladijo. Serum je s svojim učinkovitim globinskim delovanjem odlična podlaga za nanos kreme za obraz. Trawenmoor Hydro Cream, intenzivno vlažilna krema za obraz, je primerna za normalno in suho kožo. Dolgotrajno in intenzivno navlaži kožo ter uravnava optimalno raven vlage v koži. Dnevno-nočna krema pospešuje regeneracijo in ščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja. Koži podari blagodejen občutek svežine. Hitro vpijajoča krema je optimalna podlaga za brezhiben make up.

Uporaba

Humic Serum zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja, nato pa nanesite Trawenmoor Hydro Cream.

Aktivno delovanje dveh medsebojno optimalno povezanih elementov koži na naraven način podari mladosten sijaj in svežino.

  • HUMIC POWER: zmanjša oksidativni stres in pomirja.
  • SLOW AGING: ohranja celično aktivnost, poveča raven vlage in pospešuje regeneracijo.

Bistvenega pomena za lepo, sijočo in gladko kožo je zagotovo tudi hidratacija telesa. Redno in zadostno pitje vode izboljšuje elastičnost kože, čisti in hidrira telo. Elegantno oblikovana Vivid x Trawenmoor steklenica za vodo (vsebina 500 ml) je vaš pravi stilski spremljevalec in vas kjerkoli in kadarkoli spodbuja k vnosu tekočine. Steklenica je izdelana iz dragocenega  lahkega borosilikatnega stekla, iz super nežnega in odpornega silikonskega etuija in zamaška ter s priročnim ročajem. Steklenica je okolju prijazna.

  • brez BPA/brez toksinov /brez mikroplastike.
  • Steklenica, silikonski etui in pokrovček so primerni za čiščenje v pomivalnem stroju.

Opozorilo: Steklenico pred uporabo umijte s čistilom za pomivanje posode in vodo. Silikonskega etuija pred čiščenjem ni potrebno sneti. Steklenico v času shranjevanja pustite odprto, brez pokrovčka, da se notranjost posuši. Ni primerna za pijače z mehurčki. Ni primerna za zamrzovanje. Ni primerna za uporabo v mikrovalovni pečici. Izogibajte se visokim temperaturnim nihanjem. Silikonskega etuija ne izpostavljajte dolgotrajni neposredni sončni svetlobi. Silikonski etui zaščiti steklo, ni pa neuničljivo. Pri neprevidni uporabi steklo lahko poči. Otroci naj ne uporabljajo steklenic brez nadzora in dovoljenja staršev.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Set za nego kože Inside & Outside Moisture Trawenmoor
129,00 €


Naslovna fotografija: Trawenmoor
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno