Trajnostni Didriksons v boj proti mrazu in dežju

Trajnostna švedska blagovna znamka Didriksons, ki je svetovni javnosti znana po proizvodnji funkcionalnih oblačil, ki vas zaščitijo ne glede na vremenske razmere, je z novo kolekcijo jaken, bund in toplih jop že na voljo na ženskem oddelku v 1. nadstropju Name. Barvna lestvica za kakovostna, udobna in nepremočljiva oblačila se tokrat giblje v umirjenih jesenskih in zimskih barvnih tonih, kot so oker, modra, olivno zelena, črna in vinsko rdeča.

Raziščite ponudbo daljših prešitih in tajliranih zimskih bund. Te so na voljo tudi v krajši različici bolj ležernega kroja z ergonomsko oblikovanim ovratnikom, ki se tesno in hkrati udobno prilega vratu za čim več zadržane toplote. Navdušile vas bodo tudi podložene jakne in brezrokavniki iz tehnoloških materialov, ki odlično zadržujejo veter in dež. Opremljene s številnimi žepi in poteznimi vrvicami v pasu, ki po želji nakazujejo žensko silhueto, služijo pa tudi za dodatno zadrževanje toplote. V kolekciji boste našle tudi veliko prehodnih jaken, ki vam pridejo prav še ob prehodu zime v pomlad oziroma lahko pod njo oblečete toplo jopico Didriksons in spremenile jo boste v zimsko jakno. Odlikujejo jih klasični kroji v večni A-liniji ter nevtralni barvni odtenki.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Bunda Didriksons
350,00 €
Bunda Didriksons
230,00 €
Prehodna jakna Didriksons
480,00 €
Brezrokavnik Didriksons
200,00 €
Jopica Didriksons
90,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Didriksons
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno