Tosca Blu: Kontrast med nenavadnimi oblikami in materiali

Italijanska blagovna znamka Tosca Blu v svoji novi kolekciji za jesen in zimo namiguje na kontrast med nenavadnimi oblikami in materiali. Na prvi pogled tvegane kombinacije odlično pristajajo modnim trendom nove sezone, ki tovrstne ‘provokacije’ naravnost obožuje. Mini torbicam v videzu prestižnega krokodiljega usnja se pridruži športen detajl v obliki pasu, in obratno, torbico iz športnega materiala, značilnega za prešite bunde, krasi eleganten pas z verižico. Tudi preostali materiali so prijetni na dotik, zlahka se preoblikujejo, ustvarjajo nove volumne in tako poudarijo nove oblike mehkih torb. Nakupovalne torbe z izbiro bolj luksuznih materialov postanejo vizualno privlačnejše, ne da bi ob tem izgubile funkcionalnost.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Majhna torba Tosca Blu
137,50 €
Majhna torba Tosca Blu
162,50 €
Srednja torba Tosca Blu
176,50 €
Nakupovalna torba Tosca Blu
188,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Tosca Blu
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno