Torbo, ki navdušuje zvezdnice, boste našli v Nami

Nakupovalna torba v preprosti obliki štirikotnika je vedno prava modna naložba, če kupujete torbo, s katero želite dopolniti svoj minimalistični oziroma klasični videz. Odlično se poda h kompletu suknjiča in hlač, elegantnim plaščem, dežnim plaščem, džinsu in pletenim oblekam. Če poleg nakupovalne torbe nosite visoke pete, torba ustreza tudi poslovnoformalnemu kodeksu oblačenja, v družbi s supergami pa deluje zelo sproščeno – kot prava vikend torba, s katero se lahko odpravite tudi na tržnico. Odločite se lahko za enobarvno različico kot model Rosie Huntington – Whiteley oziroma nakupovalno torbo z vzorcem kot model Bella Hadid. Podobne modele torb najdete na oddelku modnih dodatkov v Nami v času sezonskih popustov po znižanih cenah.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nakupovalna torba Roccobarocco
141,50 €
Nakupovalna torba Tosca Blu
210,50 €
Nakupovalna torba Karl Lagerfeld
278,00 €
Nakupovalna torba Karl Lagerfeld
278,00 €
Nakupovalna torba AX
174,90 €
Nakupovalna torba MariaCeline
98,50 €
Nakupovalna torba Guess
160,00 €
Nakupovalna torba MariaCeline
103,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno