Torbe, ki vdahnejo življenje različnim modnim zgodbam

Blagovna znamka torbic Manila Grace stavi na živahno razposajen dizajn, na stilsko dodelane oblike in barve, ki nagovarjajo ženske, ki se ne ozirajo na vsesplošno prevzete trende. Torbe Manila Grace vdahnejo življenje različnim modnim zgodbam, saj v popolnosti sodelujejo z oblačili za različne priložnosti. Še posebej dobro se podajo k formalnemu poslovnemu slogu oblačenja kot tudi sproščeni eleganci, navdihnjeni z bazičnimi kosi. Za to poskrbijo skrbno izbrane barve, predelane klasične oblike torbic, nedefinirane oblike večjih modelov, prefinjeni detajli, kot so prepletanje, vozlanje ter kombinacija različnih materialov.

Obiščite oddelek modnih dodatkov v pritličju Name in se pobližje spoznajte z najnovejšo kolekcijo torb in torbic blagovne znamke Manila Grace.

V času sezonskih popustov izkoristite tudi do -50 % popuste na znamko torb Manila Grace.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nakupovalna torba Manila Grace
207,00 €
Srednja torba Manila Grace
162,00 €
Srednja torba Manila Grace
185,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Manila Grace
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno