Nakupovalne torbe so večna modna klasika

Teden mode v Parizu je znova dokazal, da so tako imenovane nakupovalne torbe večna modna klasika. Čeprav so zvezdniške gostje na modnih revijah v rokah največkrat držale majhne torbice, so v množici modnih navdušenk izstopale tudi tiste, ki so posegle po večjih nakupovalnih torbah. Ne glede na to, ali so se odločile za klasično elegantni stajling ali za bolj urban, športno drzen stil, so nakupovalne torbe prava izbira, ko gre za torbo, ki deluje trendno in obenem praktično. Še vedno so najbolj priljubljene različice v črni barvi, sledijo ji modeli z okrasnimi verižicami v vlogi pasov, barvne nakupovalne torbe, torbe z logotipi in zimskimi geometrijskimi vzorci.

Obiščite oddelek modnih dodatkov v Nami in se prepričajte o pestri ponudbi nakupovalnih torb.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nakupovalna torba Alex-Max
87,50 €
Nakupovalna torba Love Moschino
213,50 €
Nakupovalna torba MariaCeline
97,50 €
Nakupovalna torba Marina Galanti
97,50 €
Nakupovalna torba Karl Lagerfeld
298,00 €
Nakupovalna torba Bagghy
145,50 €
Nakupovalna torba Guess
155,00 €
Nakupovalna torba Guess
207,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno