Topli objem flanelastih srajc

Še kot otrok sem oboževal flanelaste srajce s karo vzorcem. Najraje sem jih imel v rdečih in modrih odtenkih. Nad njimi sem se navduševal v ameriških kavbojskih filmih – vesternih. Te srajce so se mi zdele tako zelo moške.

In so še zdaj. Flanelasta srajca s karo vzorci, večjimi ali manjšimi, je sinonim moškosti in tako imenovanega lumberjack izgleda. Srajce iz flanele so mehke in nadvse tople. Zadnja desetletja so začeli izdelovati tudi debelejše, ki so lahko uporabne tudi kot tanjše jakne ali bomberji. Kleč flanelastih srajc je, da so malodane vedno v karo vzorcih – od rumene, oranžne, modre, rjave, sive, zelene in rdeče barve.

Modno industrijo so flanelaste srajce vnovič ‘prerešetale’ leta 2005, ko sta jih v veliki filmski uspešnici Gora Brokeback nosila pokojni igralec Heath Ledger in Jake Gyllenhaal. Takrat so postale še večji zaščitni znak možatih moških, hkrati pa so to srajce, ki jih imajo zelo radi tudi mlajši fantje in otroci, predvsem zaradi mehkobe, topline in udobja.

December je zaradi praznikov tisti mesec, ko je flanelasta srajca med najbolj zaželenimi izdelki pri moških.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Srajca dolg rokav Selected
59,99 €
Srajca dolg rokav Esprit Casual
69,99 €
Srajca dolg rokav S.Oliver
39,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Digel

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno