Topla, udobna in lahka obutev Heydude

Hladne mesece pogosto povezujemo z masivno in težko obutvijo, toda znamka Heydude dokazuje, da so jesenski in zimski modeli lahko tudi lahki in topli.

Kolekcijo jesen/zima znamke Heydude odlikuje mehka, udobna in lahka obutev. Kaj je skrivnost visoke ravni udobja? Obutev Heydude je izdelana iz visokokakovostnega usnja ali semiša ter materiala, ki diha, hkrati pa jo odlikuje odstranljiv, stopalu prilagojen vložek iz lahke pene in topla notranja obloga.

SPLETNI NAKUP

Zimska obutev za vsako priložnost

Pohajkovanje, druženje s prijatelji, sprehajanje s psom po parku ali jutranji sprehod do kavarne – obutev Heydude je odlična za vse priložnosti, saj ni le zračna in udobna, temveč tudi izjemno elegantna.

V najnovejši kolekciji lahko vsak najde nekaj zase, saj Heydude ponuja različne vrste priljubljenih modelov v široki paleti vzorcev in barv, od obutve iz usnja in semiša do čevljev s platformo in podaljšanim zgornjim delom . V kolekciji ne boste našli le osnovnih minimalističnih odtenkov, temveč tudi drzne barve in dinamične vzorce, ki bodo navdušili predvsem ljubitelje ekstravagantnega sloga.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Gležnjarji Heydude
99,99 €
Čevlji Heydude
99,99 €
Gležnjarji Heydude
99,99 €
Čevlji Heydude
99,99 €
Gležnjarji Heydude
99,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Heydude
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno