TonyMoly: Maske in kreme v prikupnih embalažah

TonyMoly, pionir korejske kozmetike, je sinonim za lepo in negovano kožo.

Edinstvena embalaža je posebnost vseh izdelkov TonyMoly. Zanimivo ime blagovne znamke je sestavljeno iz dveh kultur. Tony izhaja iz angleške besede ‘style’, kar pomeni stil, Moly pa iz japonske besede, ki pomeni ‘paket’. Zato TonyMoly pomeni style package!

Linija Panda’s dream z značilno embalažo pande zagotavlja občutek svilnato gladke kože s teksturo vodnih kapljic za poln videz. Vsebuje izvleček bambusa za vlaženje in manuka med za ultra nego.

Na voljo so štirje različni izdelki: krema za roke, obliž maska za oči, So cool eye stick, spalna krema za obraz.

Maska za obraz Tony Moly
19,19 €
Krema za nego oči Tony Moly
15,40 €
Krema za roke Tony Moly
11,50 €

Linija Egg pore globinsko očisti pore in odstrani nečistoče. Vsebuje izvleček beljakovin jajčne lupine, ki vpliva na preoblikovanje mastne in neenakomerne teksture kože v gladek in mat videz.

Na voljo so 3 različni vonji: Blackhead steam balm, Silky smooth balm, Nose pack 7-piece-package.

Krema za nego obraza Tony Moly
22,90 €
Krema za nego obraza Tony Moly
17,97 €

Linija Magic food banana globoko vlaži in neguje. Zaznamuje ga paket v obliki banane, ki vsebuje bananino mleko za roke in banan balzam za ustnice.

Krema za roke Tony Moly
11,50 €
Negovalni izdelek za ustnice Tony Moly
12,85 €

Scent of the day lahke kreme za roke so na voljo v 4 različnih vonjih in zagotavljajo globoko vlaženje kože brez občutka lepljivosti. V tej liniji boste našli; So cozy, So fresh, So romantic, So sweet kreme za roke.

Krema za roke Tony Moly
5,09 €
Krema za roke Tony Moly
5,09 €
Krema za roke Tony Moly
5,09 €

_

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Naslovna fotografija: Orbico Beauty

Aktualno