Tom Tailor


Tom Tailor izhaja iz klasičnega ameriškega stila, do katerega pa ima zelo sproščen odnos. To je blagovna znamka za vse, ki se radi zabavajo in uživajo, za drzne in dinamične. Urbano okolje je za znamko Tom Tailor kot igrišče, na katerem so možne najrazličnejše kombinacije. Pozabite na pravila in se prepustite igrivemu ritmu, ki ga ponuja Tom Tailor.

Kajti življenje je igra, v kateri bodite samozavestni in imejte svoj stil – to je filozofija, ki jo pooseblja modna znamka Tom Tailor.

Moška kolekcija Tom Tailor je v novi sezoni poskrbela za pravi moški, urbani videz. Športno obarvane bomber jakne, srajce, hlače, jakne in majice so ključni kosi, ki zagotavljajo sproščeno in elegantno podobo sodobnega moškega. Še posebej modni so sivobeli in modri odtenki v kombinaciji z belo, dodatno svežino pa prinašajo črtaste morske linije.

Olivno obarvane parke s kapuco in zlato zadrgo v kombinaciji z obledelim denimom, belo srajco in supergami pa so zmagovita kombinacija letošnje sezone.

Za tiste, ki vam je pri srcu nekoliko robusten trend, boste v novi kolekciji našli številne izrazite vzorce in potiske, pri katerih prevladujejo mat barvni toni. V kombinaciji z obledelimi hlačami ali usnjenimi kosi oblačil boste vzbudili marsikateri občudujoč pogled. Prepustite se svoji domišljiji, poigrajte se s kombinacijami in zagotovo boste našli svoj edinstveni stil letošnje sezone.

 
Tom Tailor Hlače 69,99 €
69,99 €48,99 €
Tom Tailor Majica + več barv 29,99 €
29,99 €
 
Tom Tailor Jakna 129,99 €
129,99 €90,99 €
 
Tom Tailor Majica + več barv 17,99 €
17,99 €12,59 €