MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

To so škornji, ki jih zvezdnice obožujejo

Škornji in gležnjarji blagovne znamke Mou nedvomno spadajo med bolj priljubljeno obutev zvezdnic po vsem svetu. Najraje jih obujejo v prostem času, ko se odpravijo po nakupih, na sprehod, v telovadnico, ali se vanje preobujejo v času odmora med snemanjem filmov. To toplo, udobno in nadvse modno obutev obožujejo tudi igralke Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz in Sarah Jessica Parker, ki jo večkrat kombinirajo tudi z bolj elegantnimi oblačili. Da pajkice, trenirke in udobne hlače niso edina rešitev, ko obujete te premium in čutne škornje, dokazujejo tudi navdihujoče modne kombinacije, ki so jih stilisti po zadnjih modnih zapovedih sestavili za predstavitev nove kolekcije blagovne znamke Mou. Povsem suvereno so jih postavili ob bok elegantni rdeči obleki, ženstvenemu karo hlačnemu kostimu ali rokersko navdihnjenemu stajlingu v črni barvi.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Mou

Škornji Mou.
239 €
Škornji Mou.
319 €
Škornji Mou.
249 €

Aktualno