To so najbolj modni vzorci te pomladi

Ker pomlad dobesedno že trka na vrata, ste predvidevali prav: v novi sezoni nas čaka prava eksplozija cvetličnih potiskov. Prelomno? No, pravzaprav da. Oblačila s cvetličnimi vzorci spadajo med pametnejše modne naložbe, ko govorimo o pomladno-poletnih trendih, saj nikoli ne gredo iz mode. To sezono so modni oblikovalci s svojimi šopki ubrali bolj minimalističen likovni pristop in se osredotočili predvsem na cvetlične odtenke in cvetlične teksture.

Pri premium angleški blagovni znamki Ted Baker, ki je v Sloveniji ekskluzivno na voljo v Nami, so tako v pomladno kolekcijo vključili preproste ploskovne cvetlične potiske v živahni paleti 70. let, zabrisane vzorce cvetja v akvarel različici ter izjemne cvetlične teksture, ki jih ustvarijo s tehniko gubanja in združevanja potiskanih materialov.
Poleg cvetja prisegajo na vzorce s pikami, ki prav tako sodijo med najbolj vroče modne potiske. Majhne ali velike, večbarvne ali zgolj kontrastne v črni in beli različici, pike imajo prav posebno modno moč in jih je zaradi tega lahko nositi tako podnevi kot zvečer.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Krilo Ted Baker.
230 €
Kombinezon Ted Baker.
255 €
Obleka Ted Baker.
295 €
Bluza Ted Baker.
175 €
Obleka Ted Baker.
295 €
Top Ted Baker.
125 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno