To so najbolj modni odtenki šmink

V kolekciji M.A.C. smo po predlogu modnih vizažistov izbrali najbolj modne odtenke šmink za pomlad in poletje 2022.

TEMNO RDEČI ODTENKI V BARVI JAGODIČEVJA

Temno rdeči toni, ki se spogledujejo z barvo jagodičevja, so nedvomno eden od najbolj vročih odtenkov, ki poleg klasično rdeče barve napovedujejo toplejši del leta. Če so vam všeč mat šminke, sta vam eleganca in obstojnost ličila zagotovljena z eno samo potezo. Temno rdeči odtenki v kombinaciji z izrazitimi očmi ne glede na to, ali gre za vsakdanje življenje ali praznično priložnost, videzu pričarajo nekaj vznemirljivega in čutnega.

Z modnih brvi: Na temno rdeče ustnice nanesite zelo veliko brezbarvnega bleščila in sijale bodo kot tiste, ki so si jih omislili vizažisti na modnih revijah Fendi in Giambattista Valli.

Profimedia
Šminka M.A.C.,
22,50 €
Šminka M.A.C.,
22,50 €
Šminka M.A.C.,
22,50 €

ROŽNATA

Ta barva šminke tako kot oblačila v rožnati kar kliče po pomladi! Naj bo to neonsko rožnata ali v pudrastih tonih, glavno je, da ustnice zasijejo v tem modnem odtenku. Rožnate ustnice so bile velik trend že v 80. letih in zdaj se vračajo. Rožnata barva ustnic pa se prav priročno sklada tako s športno-uličnim slogom kot z igrivo cvetlično obleko ali hlačnim kostimom v resni sivi barvi.

Z modnih brvi: Pri znamki Ula Johnson predlagajo, da rožnato šminko nanesete na ustnice v ‘nepopolni’ izvedbi, ki je videti, kot da ste se pravkar poljubljali.

Profimedia
Šminka M.A.C.,
22,50 €
Šminka M.A.C.,
22,50 €
Šminka M.A.C.,
22,50 €

NEŽNI GOLI ODTENKI

Tudi spomladi 2022 se ne moremo nasititi nežnih golih tonov, saj našim ustnicam zagotavljajo negovan videz, ki je vedno v modi. Dame, ki se v pisarne vračajo s kosila, še nikoli niso bile videti tako kul.

Z modnih brvi: Na šminko v golem odtenku nanesite malo sijaja ali uporabite biserno različico in se prelevite v zapeljive modele z Moschinove modne revije.

Profimedia
Šminka M.A.C.,
22,50 €
Šminka M.A.C.,
22,50 €
Šminka M.A.C.,
22,50 €


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno