To so najbolj modne obleke sezone

Modne navdušenke jih obožujejo in prisegajo, da so prav ženske obleke esenca njihove zimske garderobe. Za vas smo tokrat izbrali tiste najbolj aktualne in jih stilsko kombinirali s preostalimi zimskimi oblačili.

PLETENE OBLEKE

Pletene obleke so vaše prave zaveznice v zimskem času. Tople in ležernega kroja se podajo tako h gležnjarjem z robustnim podplatom kot k bolj elegantnim mokasinom. Čeznje lahko oblečete tako usnjene jakne in prešite tople bunde kot tudi plašče. Če se odločite za slednje, bodite pozorni, da je plašč daljši ali vsaj tako dolg kot obleka.

Foto: Profimedia
Obleka Ted Baker.
215 €
Obleka Silvian Heach.
117,99 €
Obleka Olsen.
129,99 €
Obleka Selected.
89,99 € 

ROMANTIČNE S CVETLIČNIM POTISKOM

Plapolajoče obleke, krojene v krogih in s cvetličnim potiskom, v teh najbolj mrzlih dneh nosite skupaj z enobarvnim tanjšim pulijem. Med modnimi navdušenkami je še zlasti priljubljena kombinacija dolge romantične obleke, belega pulija in daljšega volnenega suknjiča ali dolgega plašča.

Foto: Profimedia
Obleka Ted Baker.
425 €
Obleka Tom Tailor.
69,99 €
Obleka Esprit Collection.
99,99 €
Obleka s.Oliver.
89,99 €

BARVITE SRAJČNE OBLEKE

Klasična srajčna obleka se to zimo kopa v intenzivnih barvnih odtenkih. Po želji jo lahko ‘ogrejete’ s pletenim brezrokavnikom oziroma suknjičem iz tvida, čez katerega ogrnete še plašč. Barvite srajčne obleke nosite skupaj z barvitimi hlačnimi nogavicami.

Obleka Ted Baker.
255 €
Obleka Fracomina.
154 €
Obleka Comma.
139,99 €

OBLEKA S KARO VZORCEM ALI ABSTRAKTNIM MOTIVOM

Obleke s klasičnim karo vzorcem ali bolj vpadljivim abstraktnim motivom v elegantni črno-beli različici je nadvse enostavno kombinirati z vrhnjimi oblačili v črni, bež, sivi in umazano beli barvi, medtem ko jim bo malce več drznosti pričarala rdeča barva, v katero so lahko tokrat za spremembo obarvani modni dodatki.

Foto: Profimedia
Obleka Tom Tailor.
69,99 €
Obleka Fracomina.
200 €
Obleka s.Oliver Black Label.
139,99 € 

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno