MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

To so moška oblačila, v katera je vredno investirati na poletnih razprodajah

Poletne razprodaje so v polnem teku, mi pa tokrat izpostavljamo tista moška oblačila, v katera je vredno investirati prav v času Naminih ugodnosti in popustov.

Suknjič sproščenega kroja in svetlejših barv

Suknjič sproščenega kroja v poletnih in zgodnje jesenskih mesecih zagotavlja modni občutek lahkotnosti in je kot tak ključni kos, ko govorimo o smart casual slogu oblačenja. Suknjič bo v izbranih oblačilnih kombinacijah popolna dnevna in večerna izbira. Z njim boste zadovoljili bolj sproščen poslovni kodeks oblačenja in ga obenem izbrali za slog, primeren za poletno večerno koktajl zabavo.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Profimedia

Suknjič Esprit.
129,99 €
Suknjič Esprit.
129,99 €
Suknjič Esprit.
129,99 €

Džins

Klasične dobro krojene džins hlače so vedno dobra modna naložba. V moški garderobi zagotovo spadajo med tiste kose, o katerih ste lahko prepričani, da je za kakovost dobro odšteti malce več denarja. Verjemite, nosili jih boste še dolgo.

Hlače s.Oliver.
79,99 €
Hlače Pierre Cardin
99,99 €
Hlače Salsa.
89,95 €

Kopalke

Ne glede na to, ali je plavalni dopust že za vami ali ne, kopalke spadajo med tiste oblačilne kose, ki se ga izplača kupiti v času razprodaj, predvsem če so vam pri srcu modne kopalke priznanih blagovnih znamk.

Kopalke Tommy Hilfiger.
69,95 €
Kopalke Superdry
49,99 €
Kopalke Karl Lagerfeld.
75,00 €
Kopalke Calvin Klein.
54,95 €

Polo majica

Preppy slogu se ne mudi nikamor. S polo majicami ostaja aktualen že leta in nič ne kaže, da bo naslednje poletje kaj drugače. Izkoristite razprodaje in si omislite polo majice v bolj drznih in živahnih barvah.

Majica Colmar.
89,99 €
Majica Salsa.
49,95 €
Majica s.Oliver.
29,99 €
Majica Esprit Casual.
39,99 €
Majica Superdry.
49,99 €
Majica Pierre Cardin.
49,99 €

Bele superge

Obstaja obutev, ki se poda k prav vsakemu stilu. Z belimi supergami ne boste zgrešili, če jih obujete k zelo elegantnemu suknjiču in hlačam, z vsem drugim pa se ujemajo celo bolj kot katerakoli druga obutev. Na razprodajah poiščite čim bolj umirjene klasične različice.

Superge Trussardi.
119,50 €
Superge Colmar.
99,99 €
Superge Esprit.
69,99 €
Superge Karl Lagerfeld.
184,95 €

Aktualno