To so copate, ki jih boste želeli nositi tudi zunaj

Ker je pred nami čas, ko bomo vse več časa preživeli v zavetju toplega doma in bodo naši najbolj zvesti spremljevalci prav copati, je prav, da nekaj modnih vrstic namenimo tudi njim. Med najbolj priljubljena obuvala za po domu gotovo sodijo puhaste, mehke copate iz pliša, oziroma podložene z umetnim ali pravim krznom, v katerih imate občutek, kot da hodite po oblaku. Še več, če boste vložili v udobne podložene copate, vam ne bo treba v imenu udobja žrtvovati svoj stil. Zvezdnice to vedo in zato obožujejo mehke in tople copate. Zgledujte se po Resse Witherspoon, Seleni Gomez , Gigi Hadid ter Jennifer Lopez, ki jih ne želijo sezuti, niti ko zapustijo prag hiše.

Pa še namig: Modne puhaste copate so lahko zelo lepo in nadvse uporabno darilo. Pravi par poiščite v Namini spletni prodajalni ali na oddelku modnih dodatkov v pritličju Name.


Naslovna fotografija: Profimedia

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Copati Yamamay,
16,95 €
Copati Etam,
18,99 €
Copati Ugg,
109,90 €
Copati Karl Lagerfeld,
89,95 €
Copati Palmers,
24,99 €

Aktualno