To je najbolj vroča modna kombinacija nove sezone

Pred nami je težko pričakovano poletje in višje temperature, ki se v mestnih središčih povzpnejo krepko čez ugodnih 25 stopinj. Za vse tiste, ki svoj modni slog gradite na elegantnih in poslovnih modnih rešitvah, v ta namen priporočamo nadvse trendno kombinacijo telovnika ali brezrokavnika s hlačami. Ta je še vedno dovolj spodobna, da jo lahko nosite na delovnem mestu in ste v njej prisotne na manj formalnih sestankih.

SPLETNI NAKUP

Ko gre za bolj formalno kombiniranje telovnika in hlač, je pomembno upoštevati kroje in barve oblačil, da se ti med seboj ujemajo. Tako je na primer bolj taliran telovnik ali brezrokavnik videti bolje z ožjimi hlačami in obratno. Pri izbiri barv je priporočljivo, da se barve ujemajo ali pa se izberejo kontrastne barve. Črn telovnik je kot nalašč za črne hlače ali različico v beli oziroma bež barvi. Pod telovnikom nosite gladko majico brez rokavov v barvi telovnika ali barvi hlač, če so te v drugem barvnem odtenku kot telovnik.

Sodobna kombinacija telovnika ali brezrokavnika s širšimi hlačami v sproščenem kroju pa je že pred časom popolnoma prevzela modne vplivnice, ki obožujejo minimalističen in elegantno sproščen videz. Telovnike in brezrokavnike najpogosteje nosijo kar na golo kožo v družbi s hlačami enake barve ali širšimi džins hlačami. Zraven sodijo še sandale z nizko peto in manjša torbica.

V BELI BARVI

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Telovnik Elisa Cavaletti
215,00 €
Dolge hlače Luisa Spagnoli
250,00 €

V BEŽ BARVI

Profimedia

V ČRNI BARVI

Profimedia
Brezrokavnik Iceplay
230,00 €
Dolge hlače Comma
119,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno