Nova viharna dišavna romanca Zadig & Voltaire

Undressed, najnovejša izdaja linije This is Her! in This is Him! blagovne znamke Zadig & Voltaire, je pravo olfaktivno vznemirjenje v najčistejši obliki. Dišava dveh sopotnikov, ki se dopolnjujeta in odzivata drug na drugega. Dva brezčasna parfuma z izjemnimi notami, neposredno navdihnjenimi z mesenimi užitki.

Nova parfumska voda za ženske, ki jo je ustvarila Sidonie Lancesseur, ponuja sončen in iskriv pridih intime! Vodna, aromatična, cvetlična dišava v zgornjih notah ponuja svež preplet cvetov pomarančevca in ingverja, sledijo energične srednje note ylang ylanga, poudarjene z akordom slane kože, ter osnovne note v intimno značilni mešanici mošusa in sandalovine.

S parfumom This is Him! Undressed Zadig & Voltaire zagotavlja intimno, čutno, osebno in pomirjujočo izkušnjo. Močna kombinacija rožnatega popra in cedrovine ustvari značilno moško dišavo, okrepljeno z notami jantarja in sandalovine. Grenivkine note poskrbijo za eksplozijo lahkotnosti, poudarjeno z zapeljivo slano mešanico kože.


Naslovna fotografija: Zadig & Voltaire
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno