The Royal Affarir predstavlja produkt meseca, 30% ugodneje

To je obnovitvena maska za lase, ki lase krepi, navlaži in revitalizira, da so po uporabi videti čudovito lesketajoči. Na ta način lahko svoje lase pripraviš na prihajajoče poletje, ko so še posebej izpostavljeni soncu in slani vodi.

Ta kraljevska maska ohranja naravno elastičnost las, kar zmanjšuje lomljenje. Izvlečki kane in arganovega olja negujejo razcepljene konice in suhe pramene, medtem ko hidroliziran keratin zagotavlja dehidriranim lasem dodatno vlago, ki si jo zaslužijo.
Kakšna je pravilna uporaba obnovitvene maske za lase?

Obnovitveno masko za lase lahko uporabiš na dva različna načina. Mi se najpogosteje odločimo za drugi način in si tako poleg nege, ustvarimo še nekaj časa zase.

NAČIN 1
Masko nanesi na umite, z brisačo posušene lase in jo pusti delovati vsaj 15 minut, nato jo dobro izperi.

NAČIN 2
Za globinsko nego las masko nanesi na suhe lase in pusti delovati 30-60 minut (čim dlje, tem bolje). Nato jo dobro izperi, ter si lase umij s The Royal Affair šamponom za lase in nego zaključi z balzamom.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Maska za lase The Royal Affair
30,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: The Royal Affarir
Lektorirala: Nika Papež

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno