The Royal Affair ob nakupu maske za lase podarja drugo gratis

Znamka The Royal Affair je nastala zaradi nenasitne želje Neli Zovko po tem, da bi našla ustrezno nego za svoje občutljive in “neukrotljive” lase. Želela je, da jih ta učinkovito obnovi in nahrani.
Po desetih letih raziskovanja, preučevanja in preizkušanja najboljših naravnih sestavin po vsem svetu so Neli v Maroku očarale neverjetne prednosti kane – rože, ki je postala ključni del obnove njenih las. In tako se je rodila znamka The Royal Affair!

Naša linija izdelkov, sofisticirana, a trajnostna, je plod poglobljenega poznavanja nege las in je skrbno ustvarjena v enem od najnaprednejših kozmetičnih laboratorijev. Razliko med našimi izdelki in izdelki drugih blagovnih znamk (poleg tega, da ne uporabljamo škodljivih sestavin) predstavlja visok odstotek aktivnih sestavin v njih, zaradi česar je The Royal Affair sinonim skrbi zase tudi za najbolj zahtevne lepotne navdušenke na svetu.

Ženske opremljamo z vrhunskimi rešitvami za nego las, ki negujejo njihovo krono, pomirjajo njihov um in jim vračajo neomajno samozavest.

Med 1. in 30. septembrom 2022, prejmete ob nakupu maske za lase drugo gratis. Obiščite nas na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nama ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Maska za lase The Royal Affair
28,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: The Royal Affair
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno