The Royal Affair: Ustrezna nega za občutljive in neukrotljive lase

The Royal Affair je nastala drugače kot večina znamk za nego las. Njeni izdelki namreč prvotno niso bili ustvarjeni v komercialne namene.

SPLETNI NAKUP

TRA je nastala zaradi nenasitne želje ustanoviteljice po tem, da bi našla ustrezno nego za svoje občutljive in »neukrotljive« lase. Želela je, da jih ta učinkovito obnovi in nahrani, pri tem pa ni bila pripravljena sklepati kompromisov. Po desetih letih raziskovanja, preučevanja in preizkušanja najboljših naravnih sestavin po vsem svetu, jo v Maroku očarale neverjetne prednosti kane – rože, ki je postala ključni del obnove njenih las. In tako se je rodil The Royal Affair!

Naša linija izdelkov, sofisticirana, a trajnostna, je plod poglobljenega znanja nege las in je skrbno ustvarjena v enem izmed najnaprednejših kozmetičnih laboratorijev.

Razlika med našimi izdelki in izdelki drugih blagovnih znamk (poleg tega, da ne uporabljamo škodljivih sestavin) je visok odstotek aktivnih sestavin v njih, zaradi česar je The Royal Affair sinonim skrbi zase tudi za najbolj zahtevne lepotne navdušenke na svetu.

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: The Royal Affair

Aktualno