Termalna kozmetika Uriage po novem tudi v Nami!

Od februarja lahko središču trendov kupite dermokozmetične izdelke blagovne znamke Uriage!

Visoko kakovostni izdelki temeljijo na bakteriološko čisti termalni vodi Uriage, ki izvira v osrčju francoskih Alp in jo dermatologi ter farmacevti ocenjujejo za termalno vodo z najvišjo vsebnostjo mineralov in elementov v sledovih.

Uriagevi izdelki so zato za kožo izjemno pomirjujoči in se odlično obnesejo tako pri ljudeh z zelo suho kožo (linija Xemose), tistih, ki imajo občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici (Tolederm, Roseliane) ali pa pri najstnikih z mastno ter aknasto kožo (Hyseac).

Blagodejna termalna voda Uriage je zaradi svoje izotonične sestave patentirana kot naravna fiziološka raztopina, kar pomeni, da jo lahko uporabljamo kot osvežilni tonik za vlaženje ali pa za čiščenje nosne in očesne sluznice. V času prehladnih obolenj lahko tako z njeno pomočjo pospešimo regeneracijo respiratorne sluznice in kmalu je nahod samo oddaljen spomin!

Zaradi svoje nežne sestave je primerna za nego celotne družine, njeni izdelki pa bodo obogatili domačo lekarno in kopalniške poličke vsakega domovanja.

Dermokozmetične izdelke blagovne znamke Uriage lahko kupite od februarja naprej, na oddelku kozmetike, v pritličju Name.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Uriage

Aktualno