Odkrijte svoj lepotni ritual, ki diši po pomladi z izdelki znamke, Matis Paris

Odkrijte svoj lepotni ritual, ki diši po pomladi z izdelki za nego kože dermatološko testiranih izdelkov Matis Paris, ki so podprti s klinično dokazanimi rezultati učinkovitosti.

Zasijte v vsem sijaju s teksturami izdelkov, ki nudijo izjemen užitek in odražajo Matisovo vodilo, da mora biti koža tudi brez ličil sijoča, gladka in mladostna. Nove formulacije kombinirajo specializirane aktivne sestavine (hialuronska kislina, peptidi, vitamin C, AHA kisline,…) z naravnimi sestavinami, kot so antioksidantna matcha voda iz rastlinskih čajev, aloe vera, bela vrtnica, cvet žafrana, čajevec, francoski kaviar, itd. Vrhunska pariška kozmetika je izključila vse sporne sestavine, omejila presežek konzervansov in ima bio razgradljivo embalažo.

SPLETNI NAKUP

Za popolno nego pred poletjem vam priporočamo linijo izdelkov Reponse Eclat z vitaminom C, ki je bogata z antioksidanti in minerali za upočasnitev znakov staranja ter bolj enakomerno polt in pa vlažilnimi komponentami za intenzivno hidracijo kože.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi.

Krema za nego obraza Matis
132,60 €
Losion za obraz Matis
45,90 €
Puder Matis
45,90 €
Kaviar serum – olje Matis
136,60 €
Vlažilni serum za dehidrirano kožo Matis
55,00 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Matis

*Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Aktualno