Prestižne dišave Narciso Rodriguez, Issey Miyake in Zadig&Voltaire

Ta teden, lahko med izbrano ponudbo dišav, najdete svoj poletni navdih. Izbirate lahko med dišavami prestižnih znamk: Narciso Rodriguez, Issey Miyake in Zadig&Voltaire.

Podarite sebi ali svojim ljubljenim nekaj, kar vas bo spominjalo na letošnje poletje.

Katera dišava vas najbolj navdihuje?

Narciso Rodriquez. Musc Noir Rose je subtilna dišava cvetlično mošusnih not, ki izraža čutnost in očarljivost. Bogatijo jo še note bergamotke, cvetnih listov vrtnic in jasmina, vanilije in pačulija.

Narciso Cristal pa je iskriva in zasvajajoča dišava, za žensko, ki kot kristal odseva svetlobo in razkriva svojo naravno privlačnost. Vsebuje bergamotko, vrtnico, bele cvetne akorde, mošus. Je sveža in pudrasta dišava.

Issey Miyake. Ki je svojo prvo dišavo sanjal kot vonj kapljice na ženski koži. 30 let kreacij letos proslavlja z dvema svežima dišavama Eau& Magnolia za ženske in Eau &Cedre za moške. Sveža voda se sreča z živahno magnolijo in lahkotnostjo lesa cedre.

Zadig in Voltaire. Duo Vibes of Freedom je povabilo na pobeg v naravo in sprostitev. Začutite vibracije svobode, počitnic, oddiha. Dih svežega zraka, ki vas napolni z energijo in sprosti vaš um.


Naslovna fotografija: Narciso Cristal

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno