Ted Baker: pregled novih modnih trendov

Pomladno-poletna kolekcija blagovne znamke Ted Baker v ležerno garderobo prinaša vrhunsko senzibilnost. Naj vam namignemo, da so ključnega pomena pastelne barve s poudarki modre, sončno rumene in gozdno zelene ter nevtralni toni pri prehodnih vrhnjih oblačilih, ki s krojaškimi detajli poskrbijo za dramatičen modni pristop v klasični garderobi.

Tu so še cvetlični potiski, ki oživijo tako travniške kot tudi tropske šopke cvetja, igrive pike ter retro potiski starodavnih angleških krajin Toile de Jouy. Zanimive teksture nakazujejo na modne kose, ki jih odlikujejo obrtniški detajli in vrhunska izdelava, vredna modnega ataljeja. V ospredje te zgodbe postavljamo nežen žoržet in detajle z valončki, fil coupé tkanine priskrbijo vintidž občutek sezonskim oblekam dolžine pod koleni. Balonasti rokavi topov pa so kot nalašč za modno kombinacijo tako z džinsom kot s krilom v enakemu vzdušju osemdesetih.

Recikliran poliester v novi sezoni nadaljuje svojo uspešno zgodbo v svetu modnih dodatkov, tokrat v posodobljenih oblikah, vključno s torbo v obliki polmeseca in različico z resicami, medtem ko se obutev osredotoča na sandale in natikače z detajlom pentlje.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Ted Baker
295,00 €
Obleka Ted Baker
360,00 €
Top Ted Baker
125,00 €
Jakna Ted Baker
295,00 €
Majhna torba Ted Baker
170,00 €
Japonke Ted Baker
52,00 €

SPLETNI NAKUP


Fotografije: Ted Baker

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno