Ted Baker: Pregled modnih trendov za jesen in zimo 2023/24

Jesensko-zimska kolekcija blagovne znamke Ted Baker slavi ženstveno senzibilnost in brezčasno eleganco. Naj vam namignemo, da so ključnega pomena kontrastne barvne kombinacije rdečih, pudrasto rožnatih in fuksija odtenkov z nevtralnimi črno barvo, belo, sivo in bež, ki s krojaško popolno oblikovanimi volančki, bleščečimi vezeninami na pleteninah in čipkami poskrbijo za dramatičen modni pristop v klasični garderobi.

Tu so še cvetlični potiski, ki oživijo kot retro slikarski motivi ali abstraktne interpretacije cvetja na kontrastni podlagi. Zanimive teksture nakazujejo na modne kose, ki jih odlikujejo obrtniški detajli in vrhunska izdelava, vredna modnega ateljeja. V ospredje te zgodbe postavljamo detajle z volančki na oblekah, bluzah in pleteninah, ki so kot nalašč za modno kombinacijo tako z džinsom in krojenimi hlačami kot z nadvse modnim krilom, krojenim v krogu.

Recikliran poliester v novi sezoni nadaljuje svojo uspešno zgodbo v svetu modnih dodatkov, tokrat v minimalističnem slogu nakupovalne torbe s teksturo kože plazilcev.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Ted Baker
384,00 €
Bluza dolg rokav Ted Baker
143,00 €
Pleten pulover Ted Baker
124,00 €
Obleka Ted Baker
293,00 €
Majhna torba Ted Baker
52,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Petra Windschnurer
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno