Ted Baker navdušuje z novo kolekcijo

Najnovejša kolekcija ženskih oblačil svetovno priljubljene angleške blagovne znamke Ted Baker v jesen in zimo vnaša občutek kolektivnega optimizma, ki je še kako dobrodošel v tem drznem novem svetu. Navdih so poiskali v britanskih televizijskih komedijah in  glasbi 90. let. Desetletje navdušenja, odprtih možnostih in kaosa se odraža kot zabava pri sestavljanju oblačilnih kombinacij in osredotočenost na bleščeče podrobnosti, ki so pravzaprav ključni elementi DNK blagovne znamke Ted Baker.

Novi barvni val v kolekciji ob klasični črni, bež in sivi vključuje svetle intervencije ultramarin modre barve, limetine, temperamentno rdeče in pudrasti odtenek rožnatih kamelij. Navdušujejo tudi vzorci, ki v našo garderobo vnašajo psihedelične črte, abstraktne pike in retro cvetlične motive, ki ostajajo nepogrešljiv del igrivih ženskih oblek in kombinezonov.

Še zlasti privlačna je modna zgodba različnih tekstur znotraj enega oblačila ali kot izbrana rdeča nit pri kombiniranju več njih, saj omogoča modno igrivost. Kosmateni teddy plašč  s prevelikim ovratnikom in reverjem bo tako poleg modne igrivosti ženskim mini oblekam pričaral tudi zimsko toplino.

Sezonsko umetno usnje se ponaša z nepričakovanimi posodobitvami, ki vključujejo tudi detajle lasersko izrezanih vzorcev, medtem ko sodobni glamurozni videz objema zabavo z ohlapnejšimi oblačili s holografskimi bleščicami od glave do peta.

Mehki usnjeni dodatki pritegnejo pozornost s skrbno izbrano barvno paleto in vtisnjenimi detajli, ki poznavalcem razkrijejo koordinate sedeža blagovne znamke v Londonu. Asortiman modnih dodatkov iz recikliranih materialov je prav tako navdušujoč, saj je v njem mogoče najti vse najbolj aktualne oblike torb in torbic. Pohodniški čevlji z alpskim pridihom, ki se namenoma odmikajo od ženske silhuete, pa bodo poskrbeli za uravnoteženo in sodobno modno kombinacijo.

Aktualno